lauantai 3. lokakuuta 2015

Tapetit

Olen vähän arastellut tämän vuokrakotimme esittelyä, koska en ole ihan osannut päättää onko sopivaa esitellä "toisten taloa". Meillä on täällä paljon vuokranantajan kalusteita ja muita tavaroita, mikä on ollut mahtavaa ettei kaikkea ole tarvinnut hankkia heti, vaan voimme lykätä hankintoja johonkin pysyvämpään kotiin.

Joitakin juttuja tulen kuitenkin ottamaan talosta esille, ja ensimmäinen on talon upeat tapetit. Talo on 1950-luvun lopulla rakennettu ja 1990-luvulla laajennettu. Kaikki on tehty todella hyvällä maulla ja talon vanhaa henkeä kunnioittaen. 

Master bedroomin tapetti:
Ah miten haastavaa ottaa kuvaa kohdasta jossa on peili. Halusin kuitenkin näyttää kauniin peilin, kellon ja senkin jonka vuoksi joudutte kestämään peilin kautta näkyvät romukasat.


Keittiön tapetti:
Ihanat luksuslakut mies toi työmatkaltaan Köpiksestä.


Ruokailuhuoneen tapetti:


Ruokailuhuoneessa on hieno vanha komuutti. Oikealla näkyvä häälahjaksi saamamme taulu saatiin kuntoon palon jäljiltä, se oli kastunut mutta taululiike avasi, kuivasi ja suoristi taulun ja kehysti sen uudelleen vanhoilla kehyksillä. Se sopii mahtavasti kauniiseen ruokailutilaan.


Suosikkini taitaa olla alakerran vessan tapetti:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti